Ova Internet stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove Internet stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Slavonski Brod te partnera na projektu i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije. "Europsku uniju čini 27 zemalja članica koje su odlučile povezati svoja znanja, resurse i sudbinu. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pri tome kulturnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica."

Započela edukacija za industrijske poslovođe u strojarstvu i građevinske poslovođe

28.6.2011. 12:10:28

Za 30 polaznika programa usavršavanja za industrijske poslovođe u strojarstvu i građevinske poslovođe započela je edukacija 1. lipnja 2011. godine.

 

1. lipnja 2011.  godine započela je nastava za 30 polaznika koji će nakon završenog programa usavršavanja dobiti certifikate:16 polaznika za industrijske poslovođe u strojarstvu a 14 za građevinske poslovođe.
Odabir polaznika edukacije izvršen je temeljem podataka provedene ankete kako među zaposlenim tako i među nezaposlenim osobama. Selekcijom je odabrano ukupno 15 zaposlenih i 15 nezaposlenih osoba koji će pristupiti edukativnim programima namijenjenim stručnom usavršavanju u upravljačkim vještinama na području strojarstva i građevine.

Edukacija je dizajnirana na način da polaznici putem prezentacija predavača, grupnog i individualnog rada usvoje složene komunikacijske vještine nužne pri upravljanju i koordiniranju radnicima ali i unaprijediti stručna znanja iz tehnologije struke.

U periodu od 1. do 15. lipnja polaznici će proći ukupno dva modula: primjena računala i zaštita na radu, posebnon za strojarsku grupu predmeta, posebno za građevinsku skupinu predmeta.