Ova Internet stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove Internet stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Slavonski Brod te partnera na projektu i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije. "Europsku uniju čini 27 zemalja članica koje su odlučile povezati svoja znanja, resurse i sudbinu. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pri tome kulturnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica."

USVOJENA STRATEGIJA ZA RAZVOJ LJUDSKIH POTENCIJALA BRODSKO POSAVSKE ŽUPANIJE 2016.-2020.

5.6.2017. 10:19:40

Strategija razvoja ljudskih potencijala Brodsko-posavske županije je strateški dokument u kojem su definirane vizija i misija te prioritetni ciljevi i mjere kojima se vizija planira ostvariti. Sve relevantne institucije s područja Brodsko-posavske županije koje imaju utjecaja na tržište rada dale su svoj doprinos u kreiranju Strategije.

Strategija daje pregled društveno-ekonomske situacijeu Brodsko-posavskoj županiji, te formulira cilj i strateške prioritete pomoću kojih bi se trebali poboljšati uvjeti za razvoj ljudskih potencijala u Županiji.

Sadašnja verzija Strategije javno je predstavljena na 19. sjednici Lokalnog partnerstva za zapošljavanje. Nakon toga Tajništvu Lokalnog partnerstva dostavljeno je nekoliko mišljenja i komentara koji su uzeti u obzir pri izradi završne verzije Strategije.

Konačnu verziju Strategije za razvoj ljudskih potencijala Brodsko posavske županije 2016.-2020. možete preuzeti ovdje.