Ova Internet stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove Internet stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Slavonski Brod te partnera na projektu i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije. "Europsku uniju čini 27 zemalja članica koje su odlučile povezati svoja znanja, resurse i sudbinu. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pri tome kulturnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica."

Održana tiskovna konferencija povodom predstavljanja projekta “Radne sposobnosti-izvor znanja”

4.5.2011. 15:57:58

Tiskovna konferencija započela je pozdravom pročelnika Marka Neretljaka svim nazočnima, te predstavljanjem partnera u projektu.

Nakon toga prezentiran je projekt i projektne aktivnosti, te je naglašeno kako je glavni cilj i svrha projekta uspostava multi-institucionalne suradnje među ključnim dionicima na tržištu rada u cilju odgovora na potrebe lokalnog tržišta rada za kvalificiranom radnom snagom u strojarstvu i graditeljstvu.

Tiskovnoj konferenciji su prisustvovali predstavnici partnera na projektu: zamjenica župana za društvene djelatnosti gđa. Ružica Vidaković, zamjenik župana za gospodarstvo gosp.Davor Vlaović, pročelnik upravnog odjela za gospodarstvo gosp. Stjepan Bošnjaković, tajnik Županijske gospodarske komore gosp.Krešimir Rudec.
Osim partnera nazočni su bili i  predstavnici obrazovnih institucija, predstavnici poslodavaca,odnosno poslovnog sektora, te predstavnici medija.

Nakon prezentacije projektnih aktivnosti, novinari su postavljali pitanja, te su pročelnik Područne službe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i predstavnici partnera dali izjavu za medije.