Ova Internet stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove Internet stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Slavonski Brod te partnera na projektu i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije. "Europsku uniju čini 27 zemalja članica koje su odlučile povezati svoja znanja, resurse i sudbinu. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pri tome kulturnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica."

ZAVRŠEN PROGRAM USAVRŠAVANJA ZA INDUSTRIJSKOG POSLOVOĐU U STROJARSTVU I GRAĐEVINSKOG POSLOVOĐU

5.11.2012. 12:06:13

16. listopada 2012. godine završen je program usavršavanja za industrijskog poslovođu u strojarstvu za ukupno 12 polaznika, 10 nezaposlenih i 2 zaposlene osobe s područja Brodsko-posavske županije u trajanju od šest mjeseci. Polaznici su program usavršavanja pohađali u Tehničkoj školi u Slavonskom Brodu u periodu od 2. svibnja do 16. listopada 2012. godine.

Program usavršavanja razvijen je kroz projekt „Radne sposobnosti- izvor znanja“ kojeg je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Slavonski Brod provodio u periodu od 27. siječnja 2011. do 26. siječnja 2012. godine.

Tom prigodom u Tehničkoj školi u Slavonskom Brodu 30. studenog 2011. godine podijeljene su diplome polaznicima programa usavršavanja. Polaznici su izrazili zadovoljstvo sadržajem programa, kvalitetom predavanja i zalaganjem profesora. Naglasili su korisnost programa usavršavanja te smatraju kako će im novo stečena znanja pomoći u daljnjem radu.